image

Ontbijt

Onze lokale bakker bakt elke dag weer verse croissants, stokbroden en andere traktaties. U kunt bij ons uw bestelling opgeven (behalve maandag) en wij bezorgen u elke ochtend een smakelijk Frans ontbijt...het perfecte begin van deze dag !
image

Kranten en tijdschriften

Een krantje of tijdschrift bij uw ontbijt ? Wij nemen ze graag voor u mee als we uw ontbijt gaan halen.
image

Winkeltje

In ons winkeltje kunt u kleine boodschappen, frisdrank en ijs krijgen. Heeft u even geen tijd om naar de supermarkt te komen voordat je daar aankomt, geef uw bestelling aan ons en krijgen we uw boodschappen voor u.
image

Zwembad

Ons zwembad is 10 x 5 x 1,20 meter en het is de perfecte plek op lange, hete zomerdagen. Rondom het zwembad zijn er ligbedden en een buitendouche; het zwembad is elke dag open van 10:00u tot 19:00u (21:00u voor volwassenen).
  • 1
image

Washok

We hebben een wasmachine beschikbaar (kleine vergoeding).
image

"Pop up" Tenten

We hebben "Pop-up" Tenten (2 Personen) beschikbaar te huren voor die momenten waarop u wilt laden alles in de auto de dag vóór je vertrek; vraag ons om meer informatie.
image

Koelkast, Beddengoed en Handdoeken

Er zijn situaties waarin uw eigen auto niet genoeg ruimte biedt ! Geen probleem, we hebben koelkasten, beddengoed en handdoeken te huren.
image

Gratis Wi-fi

Gratis wifi is beschikbaar voor gasten met laptops, tablets en i-phones.
  • 1
image

Bibliotheek

Wanneer u gewoon lekker wilt ontspannen met een goed boek is dat hier natuurlijk ook mogelijk; een collectie boeken zijn beschikbaar voor gebruik gasten.
image

Vriezer

Er is een vriezer beschikbaar, gratis, in de sanitairruimte.
image

Excursies Boekingsservice

Tevens kunnen wij u adviseren over uitstapjes en excursies; als je geen Frans spreekt, geen probleem, wij kunnen excursies voor u organiseren.
image

Caravanstalling

Wij bieden u een overdekte stalling aan voor als uw caravan en als u uw caravan bij ons in de stalling plaats, en u komt bij ons kamperen op de camping, krijgt u 25% korting op uw plaats tarief (max 25 nachten per jaar). Vraag ons om meer informatie.
  • 1